Låt växterna bli en del av designen

En av de senaste trenderna inom inredning är att använda sig av stora mängder växter. Man har gått från att använda växter som komplement till inredningen till att de utgör själva inredningen. Växterna får helt enkelt ta plats. Faktum är att ju mer blommor och gröna växter, desto bättre. Det finns en uppsjö olika sätt som du kan arrangera dina växter så att de blir ett statement istället för en grupp vanliga tråkiga krukväxter.

Att inreda med växter är inte bara snyggt och modernt det har också fördelar för din hälsa då växter renar luften från gifter och skadliga ämnen. Till och med NASA har kommit fram till att växter är bästa sättet att rena luften på deras rymdstationer. Letar du efter växter till din inredning ska du spana in https://www.wexthuset.com/, där du hittar spännande, exotiska och roliga växter. Allt du behöver för att skapa din egen speciella lilla oas och införa liv och frodighet i ditt hem.

När du inreder med växter finns det inga gränser. Låt dig inte hindras av traditioner och gamla vanor. Blommor behöver inte stå i en kruka på ett fönsterbräde, tvärtom faktiskt. Tänk istället helt helt fritt. Placera växterna var du vill, både vertikalt eller horisontellt. Plantera dem gärna i ovanliga behållare som överraskar och bryter mot normen. Växterna kommer att hjälpa dig att göra ditt hem helt unikt.